Vi ses på Nordbygg 26-29 april 2022

Du kommer väl till Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetssektorn? Varmt välkommen till Nordbygg och vår monter för att se våra produkter och tjänster samt att prata med oss om effektiv fastighetsautomation, hållbara fastigheter och att styra smart. Vi har även en ny molnprodukt som vi kommer visa upp på mässan. Den heter Bastec Cirrus och har redan rönt stort intresse. Vår kompetenta personal demonstrerar gärna våra produkter och tjänster i vår monter. Ni kan också boka in ett personligt möte direkt med vår personal, se kontaktuppgifter nedan.

Boka din biljett till Nordbygg redan idag!

Bastec finns i monter A29:10

Bastec delar monter med Elvaco och Produal, som precis som oss ingår i Bemsiq AB, affärsområde inom AB Latour Investment. Om du vill så bjuder vi gärna på fika i vårt gemensamma café.

Endast för-registrering online i år!

Nordbygg är en fackmässa för alla i bygg- och fastighetsbranschen. I år måste samtliga besökare för-registrera sig online för att få biljett. Inträdet är gratis.

Boka din fribiljett här:
www.nordbygg.se

TIPS: Boka redan nu in ett möte med oss

Om du vill passa på att prata med någon av oss en längre stund så kan du förhands-boka en specifik tid.

Eller kanske du vill boka ett lunchmöte på någon av mässan tio restauranger?

Kontakta våra säljare om du vill boka en mötestid med oss:
Bo Nilsson, 010-330 80 40, bo.nilsson@bastec.se
Jonas Bengtsson, 010-330 80 41, jonas.bengtsson@bastec.se

Eller ta kontakt med Anders Sjögren, AO-chef Produkter, 010-330 80 24, anders.sjogren@bastec.se

Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen!

Nordbygg är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen! Mässan samlar ca 900 utställare och lockar ca 48 000 besökare från hela bygg- och fastighetssektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa. Här samlas alla marknadsledande aktörer. I slutet av april är det äntligen dags igen, så boka din biljett redan idag!

Rabatt på SJ-resa

Som besökare på Nordbygg får du 10% rabatt på SJ-tågresor i 1 klass och 2 klass från Sverige till Stockholm. Gäller enbart om du bokar resan via Nordbyggs webbsida: www.nordbygg.se

Inga restriktioner

Den 9 februari 2022 togs restriktioner kring deltagartak, kvadratmeterbegränsningar och krav på vaccinationsbevis för mässor bort, vilket betyder att Stockholmsmässan kan ta emot besökare och utställare utan begränsningar och krav på vaccinationsbevis.

Nordbygg uppmuntrar fortfarande besökare att följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer:

  • Stanna hemma och undvik nära kontakt med andra om du är sjuk med symtom som kan vara covid-19.
  • Vuxna personer som inte har vaccinerat rekommenderas vidta särskilda försiktighetsåtgärder.
  • Iaktta god handhygien.