Trevlig sommar! Vi håller öppet som vanligt.

En händelserik vår är till ända, där vi bland annat lanserat vår nya beräkningsmodul Bastec MB44 , fått nya ägare i form av Swegon Group, samt öppnat ett kontor i Örebro med en projektingenjör och två nyanställda säljare ska serva och satsa mot hela Mellansverige.

Tack till alla våra samarbetspartners och kunder för ett bra lagarbete under våren. Genom idogt arbete har vi våra lager fyllda, trots fortsatt oro och problem i omvärlden med komponentbrist etc. Ni kan därför tryggt fortsätta beställa från oss.

Vi har också fått tillfälle att träffa många av er lite extra på vårt Öppet hus, på ExpoStyr runt om i landet och på de olika BAS2-kurser vi hållit. Tack för många trevliga möten!

Beställning och support under juli

Vi ser nu fram emot några veckors skön sommarsemester, men håller som vanligt kontoret öppet. Under juli månad har vi lägre bemanning än normalt. Det går bra att beställa och att kontakta support, men svarstiderna kan vara något längre.

Du som själv vill lämna/hämta paket hos oss under juli månad får gärna dubbelkolla att vi är på plats den tid du tänkt komma (gäller främst tidiga mornar/sena eftermiddagar).

Här hittar du kontakt och öppettider.

Full koll även på semestern med vår app

Kom ihåg att med BAS2 App för mobil, platta och PC kan du alltid hålla koll på ditt fastighetssystem för styr och regler, vare sig du är hemma eller på resa.

Vi önskar alla en avkopplande semester, så fortsätter vi med ny energi tillsammans vidare i höst. Håll till exempel utkik efter Expo Styr i början av september i Göteborg, Borås och Trollhättan. I augusti-september kör vi även höstens första BAS2-kurser.

Varma hälsningar från Vännerna på Bastec 🙂