”Bastec har en bra, driftsäker produkt med enkel hantering, som är svårslagen när man jämför prisbild”

Vi är mycket tacksamma och glada för alla fina omdömen vi får, från våra partners i Bastecs Partnerprogram och deras kunder! Licensfritt, flexibelt, lättanvänt och riktigt bra support är bara några av de många uppskattande ord, som sägs om Bastec och vårt fastighetsautomationssystem.

Här presenterar vi tre företag i Skåne som nyligen certifierats som Bastec Professional Partners.

KlimatReglering AB i Malmö

KlimatReglering logo

– Efter många år med Bastec kändes det naturligt att ta detta steg att bli partner, säger Henrik Andersson på KlimatReglering. Det är kul att vara en del av något större där man kan hjälpas åt mellan företagen på ett bra sätt. Samarbetet med Bastec är mycket bra! Bastec har bra support och kunskap. Trevlig personal! Riktigt bra support där det alltid finns någon som kan svara när det kniper.

Henrik fortsätter: – Partnerskapet borgar även för en god leverans till kund. BAS2 har enkel hantering och är en bra och driftsäker produkt. Även kunden får en svårslagen produkt när man jämför prisbild.

– Det våra kunder uppskattar mest med Bastec är att det är lätthanterligt och flexibelt, att kunden äger alla komponenter och att inga licenser krävs för att få ett fullt fungerande styrsystem. Det är även lätt att editera bilder vid behov och lätt att koppla upp från olika plattformar, avslutar Henrik Andersson på KlimatReglering i Malmö.

Det är kul att vara en del av något större där man kan hjälpas åt mellan företagen på ett bra sätt. Samarbetet med Bastec är mycket bra!

EKM Kontroll AB i Helsingborg

EKM Kontroll logo

– Vi valde att gå med i partnerprogrammet därför att Bastec är lättanvänt både installationsmässigt och användarmässigt, dessutom är det ett växande varumärke, säger Håkan Trägårdh på EKM Kontroll.

– När det gäller samarbetet är Bastec väldigt kundfokuserade och lösningsorienterade med bra kunnig support. Det våra kunder uppskattar mest med Bastec är bra och prisvärda produkter i kombination med lätthanterligt system med god översikt.

Bastec är lättanvänt både installationsmässigt och användarmässigt, dessutom är det ett växande varumärke.

Nyhléns Styr & Reglerteknik AB i Löberöd

Nyhléns logga

– Mina kunder uppskattar hur lättanvänt systemet är, och flexibiliteten, säger Simon Nyhlén på Nyhlén Styr & Reglerteknik. Från enklare applikationer till mer avancerade, allt enligt kundens önskemål.

– BAS2 är ett väldigt lättarbetat system för både installatör och slutanvändare, och det är väldigt god kvalité på produkter. Väldigt bra support när det behövs och väldigt sällan man byter en befintlig BAS2. Har arbetat sedan tidigare mycket med Bastecs produkter, så det blev naturligt att gå med i partnerprogrammet, avslutar Simon Nyhlén på Nyhléns Styr & Reglerteknik.

Väldigt bra support när det behövs och väldigt sällan man byter en befintlig BAS2.

Här kan du komma i kontakt med våra partnerföretag:

Bastec Professional partner KlimatReglering
Bastec Professional partner EKM Kontroll
Bastec Professional partner Nyhléns Styr & Reglerteknik

Om Bastecs partnerprogram

Partnerprogrammet förenklar valet av systeminstallatör för slutanvändaren. Den som väljer att anlita en certifierad Bastec-partner kan vara säker på att installatören har gedigen kunskap och ett högt kvalitetstänk vid installation av Bastecs fastighetsautomationssystem BAS2.

Partnerprogrammet innebär att vi fördjupar samarbetet ytterligare med våra mångåriga återförsäljare och samarbetspartners. Systeminstallatörer av Bastecs fastighetsautomationssystem BAS2 kan bli certifierad Bastec Premium Partner eller Bastec Professional Partner. Båda partnernivåerna har ingått avtal att följa Bastecs ”Teknisk beskrivning för BAS2-konfiguration” som lägsta nivå vid installation, vilket säkerställer hög kvalitet för slutkunden.

Partners får utökat stöd från Bastec och blir samtidigt delaktiga i ett tätare samarbete för att tillsammans vidareutveckla produkter och tjänster, ett givande samarbete som kommer gynna alla användare av BAS fastighetsautomationssystem.